[Ossm-members] The Ubuntu saga continues...HELP

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Jan 25 14:48:51 UTC 2005


Марко И. wrote:
> Soveti...Sto da pravam. Ne mi e do cedeata,ama nepismeni dibeci da se 
> pravat pametni zatoa sto se na nekoja funkcija.
> Da ti eb** drzavata

Еве и јас да пријавам... стигнале Убунту ЦДа. Треба да се јавам, да 
однесам фактура, џиџи миџи.

Па да му се сневиди! Мајмуни да беа до сега ќе научеа дека овие ЦДа 
треба да се ослободат од царина.
Изгледа предходните од нас што беа таму требаше да оставаат по една 
банана за секое подигање.
Како беше она... условен рефлекс?
-- 
Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free 
our minds.More information about the Ossm-members mailing list