[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jan 25 18:01:12 UTC 2005


Дисковите се спремни за редистрибуирање.
 
За Dragan Jovanoski: можеби нема да успееме да го пронајдеме Емитер. Кога 
доаѓаш во Скопје? Јас живеам во Хром, па можеби наједноставно ќе биде кога ќе 
доаѓаш/одиш кон Тетово да поминеш и да земеш дискови?

За Ѓоре Захарчев: да се договориме каде ќе ги земеш дисковите? 

За Битолчани: Кога доаѓа човекот ваш во Скопје?

За Скопјани (Уфо, Глиша, некој друг со утринска кола?): утре треба да поминеме 
на неколкуте договорени места да однесеме дискови. Додуше може и вечерва да 
поминеме ако стигнеме сегде до 9, ама сепак боље би било утре. Само дали ќе 
се пријави некој да вози низ снежниов град? :)

Текстот/веста за Убунту е на: 
http://softver.org.mk/novica-files/drugo/ubuntu.zip

Очекувам да се погрижите да се појави на багра, линукс.нет.мк, 
слободенсофтвер.орг.мк, на њуз, можда абер и оннет, можда и некое друго 
место??? Ако не сте направиле ништо до 12 вечер, јеби га јас ќе ги објавам 
кај можам.
Така.
-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list