[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 21 19:33:05 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша: 

> За медиумски маркетинг потребни се одредени средства.

Не стануваше збор за медиумски маркетинг. Едноставно, ако делите на Технички 
факулет во среда, во вторник залепете едно А4 ливче на кое ќе пишува дека ќе 
делите во среда или така нешто. Тоа е тоа.-- 
Новица

"All that is necessary for the triumph of evil
is that good men do nothing." - Edmund BurkeMore information about the Ossm-members mailing list