[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jan 25 18:47:03 UTC 2005


На 25 јан 2005 (вторник), Новица Наков напиша:

> поминеме ако стигнеме сегде до 9, ама сепак боље би било утре. Само дали ќе 
> се пријави некој да вози низ снежниов град? :)

Кои се договорените места? И зашто мора утре оцабајле? Јас немам оцабајле
кола. Ако договорените места се книжарниците, јас тоа можам пешки да го
направам нема потреба од кола, ако ги донесете дисковите до центар што
најверојатно и е проблемот. :)

> http://softver.org.mk/novica-files/drugo/ubuntu.zip

> слободенсофтвер.орг.мк, на њуз, можда абер и оннет, можда и некое друго 

Ете го на slobodensoftver. Мапата е на
http://www.slobodensoftver.org.mk/sliki/ubuntumap.jpg  ако некој треба да ја
линкува. Како можеше 250 кила png-то да го оставиш. :)


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list