[Ossm-members] Re: Убунту за Македонија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jan 25 19:02:04 UTC 2005


На 25 јан 2005 (вторник), Arangel Angov напиша:

> >кај можам.
> 
> Објавив на линукс.нет.мк и пратив на багра.

Поправи 
"Се што треба да направите..." - стави апостороф кај е-то. 
И "..ќе можете да подингете еден" - подигнете.

Овие и во оригиналот се грешка. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list