[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jan 25 20:19:10 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша: 

> јас тоа можам пешки да го
> направам нема потреба од кола, ако ги донесете дисковите до центар што
> најверојатно и е проблемот. :)

Нормално дека тоа е проблемот. Од друга страна, ако сакаш дојди докај мене 
посабајле со ранец, па ќе одиме од ЕТФ накај центар пешки. :)-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list