[Ossm-members] Re: Re: povod: Gejts doniral 750 milioni dolari

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jan 26 18:42:30 UTC 2005


На 26 јан 2005 (среда), Ivan Stojmirov напиша:

> >Ама штом за мотивицијата го направи, јас ти простувам и во скоро време 
> >ќе пробаме опипливо да ја оправдаме мотивацијата! :)
> >
> >Но харм дан, сеуште Оннет ми е прв сајт по оцабајлечки. :)
> 
> Му се упика бе! :-)
>
> Сеа ни дужи услуга, што значи дека наредниот пат ќе објави некоја вест, 
> под услов Глиша да му ја прати.  :-)

Па ќе ја објави за Firefox обавезно. Кога конечно ќе искочи.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list