[Ossm-members] Re: povod: Gejts doniral 750 milioni dolari

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Jan 26 15:37:58 UTC 2005


> Сеа ни дужи услуга, што значи дека наредниот пат ќе
> објави некоја вест, под услов Глиша да му ја прати.  

Па на он.нет нема вест за Убунту. :)
А и до абер може некој да пише. Еве уфо ќе му речам. 

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list