[Ossm-members] Гном превод #127 пат

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jan 26 22:52:40 UTC 2005


Помош... превод... Гном.... Уште неколку илјади линии не делат од влез 
на Гном 2.10 на македонски у ChangeLog. Ако ништо друго барем тестирајте 
го преводот и пријавувајте грешки на флајспреј, знам дека има мноогу 
грешки ама неможам никако сам да постигнам. :(More information about the Ossm-members mailing list