[Ossm-members] Re: Гејтс донирал 750 милиони долари!

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 26 18:05:45 UTC 2005


На темава, заедно со оваа, се потрошени 16 пораки.
Да не ви кажувам колку се потрошени на ОО.о 2.0 на македонски или на 
национална стратегија за инф. општество.

:)-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list