[Ossm-members] prevod na linspire

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 28 17:17:27 UTC 2005


Ivan Stojmirov напиша: 

> Ако платат, може и ќе преведеме нешто.

Може и македонските линспајр корисници да го си го преведат, како што 
македонските КДЕ корисници си ги преведуваат КДЕ. :) Се разбира Слободен 
софтвер Македонија ќе помогне колку што може со web простор и сл. 


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list