[Ossm-members] Re: prevod na linspire

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jan 28 17:37:04 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>Може и македонските линспајр корисници да го си го преведат, како што 
>македонските КДЕ корисници си ги преведуваат КДЕ. :) Се разбира Слободен 
>софтвер Македонија ќе помогне колку што може со web простор и сл. 
>

Linspire не е слободен софтвер, зашто би ги помогнале? Како што рече 
стојмир, ако сакаат нешто нека си платат.More information about the Ossm-members mailing list