[Ossm-members] GPL licenca - prevod

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jul 3 19:13:44 UTC 2005


http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%9D%D0%A3_%D0%9E%D0%BF%D1%88%D1%82%D0%B0_%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B0

(http://tinyurl.com/7uqrz)

Ова треба да е некој превод на ГНУ ОЈЛ(Општа јавна лиценца). :)

Пошто очигледно некој ја зима од бугарски преводот има многу бугарски
зборчиња и реченици. 

Па кој како има време може да помогне да се среди, заедно сме посилни.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list