[Ossm-members] GPL licenca - prevod

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Mon Jul 4 06:01:26 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%9D%D0%A3_%D0%9E%D0%BF%D1%88%D1%82%D0%B0_%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B0
>
>(http://tinyurl.com/7uqrz)
>
>Ова треба да е некој превод на ГНУ ОЈЛ(Општа јавна лиценца). :)
>
>Пошто очигледно некој ја зима од бугарски преводот има многу бугарски
>зборчиња и реченици. 
>
>Па кој како има време може да помогне да се среди, заедно сме посилни.
>
>  
>
Јас имав некој превод од поодамна, само не стигнав да го прегледам. Би 
можела да направам споредба со овој превод...

Поздрав,
Жак.More information about the Ossm-members mailing list