[Ossm-members] GPL licenca - prevod

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jul 4 07:08:25 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:
> http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%9D%D0%A3_%D0%9E%D0%BF%D1%88%D1%82%D0%B0_%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B0
> 
> (http://tinyurl.com/7uqrz)
> 
> Ова треба да е некој превод на ГНУ ОЈЛ(Општа јавна лиценца). :)
> 
> Пошто очигледно некој ја зима од бугарски преводот има многу бугарски
> зборчиња и реченици. 
> 
> Па кој како има време може да помогне да се среди, заедно сме посилни.

Јас го поправив малку на брзина. Ама треба уште работа.


More information about the Ossm-members mailing list