[Ossm-members] Re: Re: GPL licenca - prevod

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Tue Jul 5 15:36:49 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>На 05 јул 2005 (вторник), Zaklina Gjalevska напиша:
>
>  
>
>>Договорено.
>>Да го погледнам денес-утре уште еднаш да не се протнала некоја 
>>???смешка???, оти одамна беше кога го преведов, па потоа праќам.
>>Btw, имам превод и на LGPL.
>>    
>>
>
>Веднаш праќај и тоа.:) 
>Немора толку да го проверуваш, ќе го ставиме на Википедиа па ќе го гледаме
>заедно. 
>  
>
OK



More information about the Ossm-members mailing list