[Ossm-members] Re: kernel howto na makedonski

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jul 10 20:46:35 UTC 2005


Зоран Димовски wrote:

> ќе го ставам на нет кој сака да го преземе но сега за сега не е 
> доволно подготвен за да се пушти.


Објави го на линукс.нет.мк како упатство.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list