[Ossm-members] maica, predlog?

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 12 20:10:25 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша: 

> Еве слика:
> http://glisha.softver.org.mk/ueb/datoteki/maica1.jpg

Пошто идејата беше моја, еве како јас ја замислив.
http://softver.org.mk/novica-files/drugo/maica.sxd

Целата идеја беше да биде на кирилица + слободни фонтови!
Инаку, на задниот дел треба да се внимава да *не* се провлече некоја 
неслободна, а популарна линукс програма.

Глиша пратил јпег кој не може да се `рчка, па ќе приметите дека на грбот се 
повторуваат три пати истите. Тоа не треба да биде така, ова е само 
илустрација нели.-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list