[Ossm-members] Re: Problemi so MK jazikot ?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jul 17 16:21:24 UTC 2005


Новица Наков wrote:

>Ваљда кој и да го правел добил известување по мејл од главниот дека треба 
>нешто да апдејтува.
>  
>

Јас и Чомбе ги преведовме првите страници од сајтот за помош за фајрфокс 
што беше хистиран на texturizer.net. Последно што разбрав беше дека 
типот го затвора сајтот и дека целата содржина ја отстапува на 
мозила.орг. Воопшто не ми е јасно зашто не ме контактирал мене или Чомбе.

Знае ли некој кој го преведувал ова?


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list