[Ossm-members] Problemi so MK jazikot ?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jul 18 06:33:03 UTC 2005


Новица Наков напиша:
> Vladislav Bidikov напиша: 
> 
> 
>>Koj bese involviran posledniot pat ??
> 
> 
> Јас не сум го правел ова. 
> (http://lachy.id.au/dev/mozilla/firefox/campaign/5minute/challenge) 
> 
> Ваљда кој и да го правел добил известување по мејл од главниот дека треба 
> нешто да апдејтува.
> 
Јас го преведував, ама никаков мејл не сум добил. И не ми е јасно каков 
е тој issue with Macedonian translation?!


More information about the Ossm-members mailing list