[Ossm-members] Re: Debian Installer

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 19 22:41:23 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>Ако некој е заинтересиран слободно нека каже ќе добие упатства.
>  
>

На http://people.debian.org/~seppy/d-i/level1/files/mk/ има поединечно 
посебни mk.po датотеки за секој дел од инсталерот на Дебиан. Што е 
финтава? Нема ли една датотека која што може да ја преведам за да биде 
100% првото ниво од инсталерот на Дебиан?


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list