Re: [Ossm-members] Re: Консолидација на преводите

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Wed Jul 20 12:27:44 UTC 2005


> Јас секако ги преведувам Гејм, иксчат и уште некои, така да рачунајте 
ме 
> и мене. Во секој случај и ја би преведувал од дома пошто иам интернет а 
> и не ми се шета многу по жешково.

Мене ми одговара и таа варијанта со училницата. Зашто да не. Се пријавувам и 
јас.

--
aleks


More information about the Ossm-members mailing list