[Ossm-members] Фајрфокс и Тандербрд 1.0.6

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 20 22:49:04 UTC 2005


Што е финтава со 1.0.6. Зашто нема македонски билдови? Треба они да ги 
напраат или треба ние да допреведеме нешто прво?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list