[Ossm-members] Re: Фајрфокс и Тандербрд 1.0.6

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 21 11:54:18 UTC 2005


Дамјан wrote:

>https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=300028
>
>Финтата со секој release е дека треба да се провери и одобри од тој што го 
>менаџира преводот во (т.е. јас). Ајде тестирајте!!!
>

Пакетот за линукс работи перфектно на Убунту Хоари.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list