[Ossm-members] Re: Фајрфокс и Тандербрд 1.0.6

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jul 21 10:25:44 UTC 2005


> > Што е финтава со 1.0.6. Зашто нема македонски билдови? Треба они да ги
> > напраат или треба ние да допреведеме нешто прво?
>
> Епа изгледа они не се доволно ажурни пошто тука најдов 1.0.6 македонски
> билд:
> http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l
>10n/

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=300028

Финтата со секој release е дека треба да се провери и одобри од тој што го 
менаџира преводот во (т.е. јас). Ајде тестирајте!!!

Ова го преоверуваат MoFo:
http://testrunner.mozilla.org/test.cgi?run_id=1362


-- 
дамјан

           Loose bits sink chips.More information about the Ossm-members mailing list