[Ossm-members] Re: Ден на слободниот софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jul 22 08:42:52 UTC 2005


Новица Наков wrote:

> Тогаш уште полесно ќе пројдеме. Ќе им инсталираме некоја дристрибуција 
> и ќе им
>
>направиме how-to за во иднина да знаат што да прават кога ќе го форматираат 
>дискот. :)
>

Пошто не излезе ништо од ова, т.е некој друг ќе го правел тоа ние што 
сакавме да го правиме. Што би можеле друго да направиме со школиве? 
Некакви други предлози за денот?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list