[Ossm-members]Ден на слободниот софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jul 16 23:38:23 UTC 2005


KNaum напиша: 

> Имаше првите 2-3 месеци, после виндоузот ко почна да заебава некои
> кретени во согласност со професорите го преинсталираја и ги форматираја
> целосно дисковите на сите компјутери и се стори со мандракот.

Тогаш уште полесно ќе пројдеме. Ќе им инсталираме некоја дристрибуција и ќе им 
направиме how-to за во иднина да знаат што да прават кога ќе го форматираат 
дискот. :)


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list