[Ossm-members] Re: Фајрфокс и Тандербрд 1.0.6

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jul 25 06:43:02 UTC 2005


Излезе Фајрфокс 1.0.6 а линковите на 
http://mozilla.softver.org.mk/download.php сеуште водат до 1.0.4.
Нели може ова да се среди да водат автоматски до најновите верзии. И 
текстот под линковите е сеуште за 1.0.3. Може да се исфрли верзијата од 
текстот и да стои само „Фајрфокс за Линукс i686, Македонски...“


More information about the Ossm-members mailing list