[Ossm-members] Re: Re: Фајрфокс и Тандербрд 1.0.6

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jul 25 17:22:44 UTC 2005


На 25 јул 2005 (понеделник), Vladimir Stefanov напиша:

> Излезе Фајрфокс 1.0.6 а линковите на 
> http://mozilla.softver.org.mk/download.php сеуште водат до 1.0.4.
> Нели може ова да се среди да водат автоматски до најновите верзии. И 

Неможе, автоматски т.е. најверојатно може да го парсира all.html па да ги
вади mk-MK, ама стварно нема поента.

Дамјан, не е е лошо да ми пуштaш мејл еден кога ќе одобриш да има билдови
за да ги поправам овие ствари.
Пошто секаде ќе видам дека искочила англиска верзија, ама пошто никогаш нема 
веднаш и македонска, заборавам да проверувам нон стоп кога ќе искочи и официјално
македонската и се случуваат застои плус.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list