[Ossm-members] Re: Проблем со Kbabel и KBabel Catalog Manager

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jul 25 17:24:49 UTC 2005


На 23 јул 2005 (сабота), Зоран Димовски напиша:

> Ок, вака стојат работите околу проблемот, користам Kbabel Catalog 
> Manager и сега кога сакам да отворам преку него некоја .po датотека или 
> .pot (нема врска) се уклучува Kbabel и веднаш Kbabel паѓа. Од друга 
> 
> Дали досега на ова му се има случено до сега, и доколку е така да каже 
> како се решава проблемот затоа што преку Catalog Manager многу подобро 
> се координирам со преводите.
> 
> П.С. Користам Slack 10.1 со KDE 3.4.1 (ако има некаква потреба за секој 
> случај)

Скроз истиот проблем го имам и јас Slackware 10.1 со КДЕ 3.4.0. 

Можно е да е нешто до Слек билдовите. пошто на bugs.kde.org не видов дека 
некој пријавил нешто.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list