[Ossm-members] Проект за локализација и =?utf-8?b?IE9wZW5DRA==?=, беше: Консолидација на преводите

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 25 18:47:29 UTC 2005


> > Нешто како ACDSee **
>
> Сум си забележал негде да го следам развојот на cornice. И ете го стигнал
> да има i18n поддршка.
>
> http://wxglade.sourceforge.net/extra/cornice.html

Некој со windows ќе го проба ли програмов дали/колку вреди како најосновен 
image viewer? Или да предложи друг програм КОЈ Е СЛОБОДЕН СОФТВЕР!


-- 
дамјан

            There's no place like ~More information about the Ossm-members mailing list