[Ossm-members] Проект за локализација и =?utf-8?b?IE9wZW5DRA==?=, беше: Консолидација на преводите

Aleksandar Tasev aleksandar.tasev at gmail.com
Mon Jul 25 18:57:32 UTC 2005


On Mon, 2005-07-25 at 20:47 +0200, Дамјан wrote:
> > > Нешто како ACDSee **
> >
> > Сум си забележал негде да го следам развојот на cornice. И ете го стигнал
> > да има i18n поддршка.
> >
> > http://wxglade.sourceforge.net/extra/cornice.html
> 
> Некој со windows ќе го проба ли програмов дали/колку вреди како најосновен 
> image viewer? Или да предложи друг програм КОЈ Е СЛОБОДЕН СОФТВЕР!
> 
> 

Најзгодни програми за прегледување на слики под Gnome, според мене се
GQView и gThumb Viewer.
More information about the Ossm-members mailing list