[Ossm-members] Проект за локализација и OpenCD

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jul 26 18:33:49 UTC 2005


На 26 јул 2005 (вторник), Новица Наков напиша:

> Состанокот бидна. Присутни беа: Новица, Уфо, Савиќ, Жаклина и Божо (ОССМ) + 
> Филип, Јорданка и Марјан (Метаморфозис) + Даниел (лектор).

1. Да му кажете да го разгледа дечкото Даниел речникот заеднички не ќе е 
лошо?
http://glisha.softver.org.mk/ueb/datoteki/recnik/recnik.html

2. И да се отвори поштенска листа или да им се препорача на дечките од
Метаморфозис да се зачленат на оваа?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list