[Ossm-members] Локализација: Гном 2.12

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 28 08:28:10 UTC 2005


Треба помош со следниве три датотеки за да стигнеме до 100% преведен Гном.

gnome-games - игрите во Гном
gnopernicus - алатка за пристапност
gnomemeeting - програма за конференциски врски

Пошто никој не се пријави да помогне а на неколку пати побарав помош и 
преку планета и преку линукс.нет.мк, можда ќе се најде некој тука...

Кој сака да помогне нека ми испрати порака и ќе му ја пратам датотеката 
со кратко упатство.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list