[Ossm-members] Локализација: Гном 2.12

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Thu Jul 28 08:41:58 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

> Треба помош со следниве три датотеки за да стигнеме до 100% преведен 
> Гном.
>
> gnome-games - игрите во Гном
> gnopernicus - алатка за пристапност
> gnomemeeting - програма за конференциски врски
>
> Пошто никој не се пријави да помогне а на неколку пати побарав помош и 
> преку планета и преку линукс.нет.мк, можда ќе се најде некој тука...
>
> Кој сака да помогне нека ми испрати порака и ќе му ја пратам 
> датотеката со кратко упатство.
>
Дај ми мене една, само прати ми на

ндарко_на_гмејл.ком
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050728/3524ab59/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list