[Ossm-members] Re: 10ти јуни, настан

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 6 09:20:54 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:

>Sto ke se deli Open CD na makedonski i 
>Knoppix na makedonski? 
>Mozebi moze da odneseme i edna/dve masini
>tamu pa da rezeme distribucii na lice mesto.
>Struja garant ke ima :)
>

Пошто немаше и некој интерес да се помогне финансиски не ни продолжив да 
ја бркам работата. Таму ќе има многу луѓе ја со моите 50 цедиња подобро 
и да не одам.. Ако најдеш 1000 цедиња, ајде ќе праиме.. :\ Не е проблем 
да се изрежат и да се напраат памфлетите за 2-3 дена.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list