Re: [Ossm-members] Re: 10ти јуни, настан

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Jun 6 17:16:02 UTC 2005


On 6/6/05, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> и да не одам.. Ако најдеш 1000 цедиња, ајде ќе праиме.. :\ Не е проблем
> да се изрежат и да се напраат памфлетите за 2-3 дена.
може ли тогаш само да делиме памфлети,
што е слободен софтвер + интернет врски за симнување ?
ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list