[Ossm-members] Линукс Музика, Reasonfreaks

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 7 19:40:06 UTC 2005


Видете што најдов:
вика, дека ќе има поддршка за MacOS, до крајот на годината за Линукс :)
Виндоус воопшто не е ни планиран Јипи !!

И вика дека ќе биде најдобар секвенцер досега, само што знам дали ќе се
лизне пред Пропелерхедс и Стеинберг...?

Повеќе:
http://www.reasonfreaks.com//index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=21239#21239More information about the Ossm-members mailing list