Re: [Ossm-members] Re: 10ти јуни, настан

LudakoT ludakot at gmail.com
Tue Jun 7 19:17:16 UTC 2005


Јас ке донирам 50 цедиња тамам 100 И ако 10 луге извадат по 100 денари
ете ти уште 100. Што ке ти се 1000 секој што го интересира или не го
интересира или нема ни компјутер ке сака да земе ЦД па дали имало на
него детцка порнографија или алгоритам за криптографија не е вазно
вазно е беспари ... Како што викаат "браката" срби "Kad je gaga i
kiselina je blaga" Не мислам да ви казувам како да си вршите работата
ама јас мислам дека најдобро ке биде делењето на цедиња да не биде
јавно мислам секој што ке дојде и праша најкултурно барем малце се
заинтересира ОК. Не како децкото на сестрами отишол во библиотекава
ТРИ се собрале 20 студенти ги испограбале сите Ubuntu цединја и после
сите кај мене дома се јавуваат испозаебале све windows партицијата во
ext3 swap кај што им се сите работи и ајт наздравје сите програми
песни и слицно. Затоа јас мислам подобро ке биде Linux ЦД да им се
даде барем на некој со 2 грама мозок :)


More information about the Ossm-members mailing list