[Ossm-members] Re: 10ти јуни, настан

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 6 22:11:28 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:

> може ли тогаш само да делиме памфлети,
>
>што е слободен софтвер + интернет врски за симнување ?
>  
>

Секако. Јави ми се ако сакаш за да видиме што како стоиме финансиски и 
да тркнеме докај Ивс кога ќе имаш време за да напраиме колку што можеме. 
Памфлетот со приказната што го правеше Новица мислам дека би бил 
најсоодветен.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list