[Ossm-members] Re: Debian-3.1r0

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Jun 8 12:37:23 UTC 2005


>> Серверските програми ги земаат од Дебиан - така се надополнуваат.
>
> Што значи дека ако Дебиан пропадн(ат)и пропаѓа и Убунту..

Мислам дека шансите Дебиан да пропадне пред Убунту... уствари пред било која 
друга дистрибуција ... тежат кон 0.

-- 
дамјан

            It is easier to fix Unix than to live with NT.More information about the Ossm-members mailing list