[Ossm-members] Амарок превод

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Jun 15 19:07:09 UTC 2005


On Wednesday 15 June 2005 18:53, Bozidar Proevski wrote:

> Што се однесува до к3б, не знам од каде точно го има симнато Александар,

Јас го симнав к3б пакетот за Слеквер од linuxpackages.net.
А преводот го направив по упатството на 
http://mkde.sourceforge.net/lokaliziranje.html

Значи со самото инсталирање на к3б и потоа локалето, к3б си беше на 
Македонски. Колку што знам еднаш видов слика од екранот од к3б и мислам дека 
Зоки го преведувал.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list