[Ossm-members] libGL

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Jun 16 01:13:44 UTC 2005


On Wednesday 15 June 2005 23:06, Дамјан wrote:
>
> што компајлираш?
> овој фајл изгледа по грешка фали од x11 пакетите, а наводно го има во
> nvidida драјверите на пр. (хмм го нема кај мене)...
>
> иначе изгледа се работи за грешка нешто да го бара фајлот in the first
> place... така да не е лошо да пријавиш тоа.
> http://lists.debian.org/debian-x/2004/09/msg00112.html
> http://www.mail-archive.com/xfree86@xfree86.org/msg18483.html
>
> Но пошто е обичен текст фајл можеш да го направиш рачно...
> http://www.linuxpackages.net/forum/viewtopic.php?t=9894

Ништо страшно. 
Најдов решение на форумот.
http://www.linuxpackages.net/forum/viewtopic.php?t=9894

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list