[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Mar 1 18:34:21 UTC 2005


>>http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/

> Го пробав Linux инсталерот и добар е, некој со Mac да ја проба и таа
> верзија?? За жал стојат уште три patch-а кои треба да се apply-уваат:
> - еден не толку битен за MOZ_LANGPACK_CREATOR
> - еден што го ујебува build-ањето на windows верзијата (fucking cp151)
> - и еден за bookmarks.html (го мења RSS-то и додава линк до форумот на
> linux.net.mk)

пачевите commit-ирани, ете го и првиот успешен windows build:
http://tinderbox.mozilla.org/showbuilds.cgi?tree=Mozilla-l10n-mk-MK

кај и да е ваљда вечерва ќе се појават нови build-ови на горноно url (или 
некое слично од тие во ..../nigthly/*l10n*)

-- 
дамјан

               Speak softly and carry a cellular phone.More information about the Ossm-members mailing list