[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Mar 1 21:11:49 UTC 2005


Дамјан напиша: 

> кај и да е ваљда вечерва ќе се појават нови build-ови на горноно url (или
> некое слично од тие во ..../nigthly/*l10n*)

Не мора ваљда да се пишува дека сите вин и лин (и мек ако има) корисници што 
можат да скрнат 7-8 мега ќе биде добро да ги истестираат билдовите. Или 
мора? :)


-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list