[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1 на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Mar 2 15:18:14 UTC 2005


На 02 мар 2005 (среда), Arangel Angov напиша:

> >Ај посебна нишка. Одговарајте тука, кратете го непотребниот текст.
> > 
> Ако може некој нека напраи банери за Фајрфокс на македонски. Идејата е 

> > > > Овие томе ги напраи:
> > > > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff1.png
> > > > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff.png

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list