[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1 на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 2 13:10:50 UTC 2005


Дамјан напиша:

>Ај посебна нишка. Одговарајте тука, кратете го непотребниот текст.
>  
>

Ако може некој нека напраи банери за Фајрфокс на македонски. Идејата е 
после да можеме да ги стаиме и за преземање за да може секој да става на 
сајт. Ќе му пратиме и на Трендо, т.е Глиша ќе му прати. :)
More information about the Ossm-members mailing list