[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1 на македонски

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Mar 2 15:42:02 UTC 2005


> >Ај посебна нишка. Одговарајте тука, кратете го непотребниот текст.
>
> Ако може некој нека напраи банери за Фајрфокс на македонски. Идејата е
> после да можеме да ги стаиме и за преземање за да може секој да става на
> сајт. Ќе му пратиме и на Трендо, т.е Глиша ќе му прати. :)

АЛОО реков да се тестира!!! Не му праќаме на никого ништо додека не се 
тестира.

банери-манери-ебате.

-- 
дамјан

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list