[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1 на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 2 15:59:48 UTC 2005


Дамјан напиша:

>АЛОО реков да се тестира!!! Не му праќаме на никого ништо додека не се 
>тестира.
>

Што имаат везе банерите со грешките ебате. Гледаш дека сите пријавија 
исти грешки, тие се грешките и треба да се попраат.
Банери треба да има во секој случај. Еве пошто Томе не праи ништо, а 
сигурно нема да го тестира ни инсталерот, може на пример... случајно да 
му снема интернет денес па да мора гимпот да го рчка.

Јас тестирав на Win2k и на XP. Се работи супер, освен тоа на почеток на 
инсталација што е Mozilla прикажано само, а во наредниот дел се гледа 
една црта од F-то на Firefox. Имам забелешка и за еден мој превод во 
инсталерот, ама тоа најверојатно касно е да се менува, или не е?More information about the Ossm-members mailing list