[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Mar 3 17:37:12 UTC 2005


On Thursday 03 March 2005 15:48, Дамјан wrote:
> > Мандраке 10.1, i686 arch, се работи како што треба, сега! Инсталирав со
> > инсталерот арно ама првото вклучување имаше менија се само кога кликав на
> > нив не се отвараа, како да беше замрзнат firefox-от. Еднаш падна, па се
> > уклучи тој Агентот го исклучив и следното пуштање беше фајн...сега е
> > ок...
>
> хмм, го имам инсталирано едно 100 пати и ниеднаш не ми се десило вакво
> нешто... значи Mandrake sucks :)

Мендрејк сакс да ама мислам дека проблемот е во тоа што претходно имав друга 
верзија на фајрфокс па можи требаше да ги вчита букамарзите и сличните 
сетинзи? Ќе пробам пак ако се случи исто ќе кажам...


-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list